Каўбаса «Іспанская»
Ялавічына, свініна, шпег, нитритно-посолочная сумесь (соль харчовая, стабілізатар колеру Е250), соль павараная харчовая ёдаваная, комплексная харчовы дадатак (рэгулятар кіслотнасці Е575, цукроза, антыакісляльнікі Е301, Е300, спецыі (папрыка, перац, часнык, декстроза, араматызатар «папрыка чорицо» (рэчыва вкусоароматическое пиперин, мальтодекстрин), экстракты спецый (перац), харчовая соль, глюкоза, стартавая культура).
Пры адноснай вільготнасці паветра( 75-78) % і тэмпературы (0 – 6)°С
Зацікавіў прадукт?
Звяжыцеся з аддзелам збыту для атрыманнядадатковай інфармацыі